Είμαστε ανοιχτά

Δευ-Σαβ.: 7:00-17:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6945297165

Σχετικά με εμάς

Διπλα σας

25 Χρονια

Εμπειρία

Πάνω από 20 χρόνια δίπλα σας

Η εταιρεία μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τις μεταφορές. Με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε καθήκοντα μέσω ενός άρτια εξοπλισμένου στόλου που είναι πάντα σε ετοιμότητα.

Οι επαγγελματίες της ΚΑΜΖΕΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΕΡΑΝΟΙ λύνουν κάθε πρόβλημα με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και έγκαιρη και υπεύθυνη στάση.

Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Διαθέτουμε γερανούς παπαγάλους, πιστοποιήσεις για ασφαλή λειτουργία, έμπειρους οδηγούς και προσωπικό με μεγάλη εξειδίκευση σε όλους τους τύπους μεταφορών. Διαθέτουμε επίσης ειδικά οχήματα για όλες τις μεταφορές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να καλύψουμε όλες τις αυξανόμενες ανάγκες των διευρυνόμενων πελατών μας.

Κάνουμε μεταφορές κάθε μέρα. Από τη φόρτωση ογκωδών και μη πανομοιότυπων αντικειμένων μέχρι την εκφόρτωση, παρέχουμε ασφαλή και εγγυημένα αποτελέσματα χωρίς απώλεια κατά τη μεταφορά.

Γιατί εμάς

Εμπειρία

25 Χρόνια

Αξιοπιστία

Ότι λέμε το τηρούμε

Ασφάλεια

Ασφάλεια πάνω από όλα

Το όραμα & η αποστολή μας

Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας όλο και πιο ελκυστικές τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Για οποιαδήποτε απορία μεταφορών στην Βόρειο Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις απαντήσεις που περιμένετε.